CA ES

El nostre ADN

1. TREBALLEN AMB PERSONES, NO AMB PROPIETATS

Volem que els nostres clients confiïn en nosaltres i, a través d’aquesta confiança, ens permetin assessorar-los en la compra, venda o lloguer de les seves propietats.

2. EL NOSTRE OBJECTIU ÉS FER-LI FÀCIL AL CLIENT

A través del nostre assessorament personalitzat i dels serveis que oferim, volem que les seves operacions transcorrin de manera còmoda i segura en tot moment.

3. TRACTE PROFESSIONAL I HUMÀ

Cuidem amb cura el tracte humà i personalitzat. El nostre objectiu és sempre sumar per oferir el millor servei.

4. SERVEIS DE QUALITAT

Per als nostres clients, disposem, d’un gran nombre de serveis gratuïts que els asseguren dur a terme les seves transaccions ràpidament i eficaçment. Des del reportatge fotogràfic, fins als documents necessaris per a la signatura de la transacció.

5. VALORACIÓ GRATUITA

Un consultor especialitzat i titulat li farà una valoració de la propietat que vulgui vendre o llogar, informant-lo del preu actual de mercat i de les possibilitats de gestió, i oferint-li un informe d’anàlisis de mercat per poder prendre la millor decisió possible.

6. PUBLICITAT

Disposem d’un pla de màrqueting dissenyat per poder oferir al client els millors serveis del mercat actual per promocionar la seva propietat de manera totalment personalitzada, ressaltant totes les qualitats i posant el focus cap al perfil del potencial interessat des del primer dia, fent un seguiment permanent perquè el seu immoble sigui vist de forma ràpida i fiable. Estem presents en els principals portals del sector immobiliari i mitjans necessaris en una presentació excel·lent.

7. SERVEIS INTEGRALS

Seguint amb la nostra filosofia de fer-li fàcil i generar confiança, disposem de la possibilitat d’oferir-los assessorament i serveis addicionals d’abast legal, financer, reformes o operatiu.